Pokličite
041-623-325

Splošni pogoji

Namen teh splošnih pogojev poslovanja je jasno definirati prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po teh pogojih se kot kupec razume vsaka fizična ali pravna oseba, ki je opravila nakup na spletni strani vsezakamin.si, ne glede na to ali je šlo za kupca posameznika/potrošnika ali ne.

Splošni pogoji spletne trgovine  so sestavljeni v skladu z Obligacijskim Zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Spletno trgovino vsezakamin.si  upravlja podjetje Hrovat Jurij s.p., splošno pečarstvo, Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš (davčna številka: SI64356949, matična številka: 5287053000) (v nadaljevanju »vsezakamin.si« ali »prodajalec« ali »ponudnik«).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanja spletne trgovine vsezakamin.si ter pravice in obveznosti kupca ter ponudnika. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi poslovni odnos med vsezakamin.si in kupcem.

Pred vsako oddajo naročila pazljivo preberite spodaj navedene pogoje poslovanja. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so objavljeni v trenutku  oddaje spletnega naročila. Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na trenutno veljavne splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi, da je z njimi seznanjen ter samodejno sprejme navedene pogoje poslovanja.

V kolikor se ne strinjate s pogoji poslovanja ne strinjate, prosimo, da spletne trgovine vsezakamin.si ne uporabljate. Ponudnik spletne trgovine vsezakamin.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev poslovanja kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Nakup, opravljen preko spletne trgovine vsezakamin.si, se šteje za nakup, opravljen skladno s pravnim redom Republike Slovenije.

Dostavo izdelkov, kupljenih preko spletne trgovine vsezakamin.si, ponudnik preko svojih lastnih virov ali/in preko pogodbenih partnerjev zagotavlja na teritoriju Republike Slovenije v skladu s pogoji lokacije in območij, na katerih ponudnik izvaja dostavo na dom.

Preskoči na orodno vrstico